ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sandbox d.o.o (Vibraonica.hr kao prodajno mjesto) se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi vaših podataka, uključujući mogućnost odluke želite li ili ne da se vaše ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Sandbox d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sandbox može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Sandbox-u.
Sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača (“Narodne novine” broj 41/14), članak 11., Sandbox se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

MasterCard SecureCode Verified by Visa

PRIMJENA KOLAČIĆA

Web stranice www.vibraonica.hr koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’), male tekstualne datoteke koje web mjesto sa servera sprema u vaš web preglednik uređaja s kojim pristupate stranicama, kako bi se korisniku mogla pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem.

Nakon prvog posjeta, svaki puta kada web preglednik zatraži identičnu stranicu sa servera, kolačići se s korisničkog računala šalju na server. Na taj način, server ima mogućnost identifikacije i praćenja web preglednika.
Svaki korisnik sam odlučuje da li želi dopustiti pohranjivanje kolačića na svoje računalo. Postavke o pohranjivanju moguće konfigurirati unutar postavki web-preglednika.

Sandbox isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.vibraonica.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.