NAČINI DOSTAVE I ISPORUKE

Vibraonica vam nudi posebnu pogodnost :
BESPLATNA DOSTAVA radnim danom za sve narudžbe veće od 299,00 kn.

 

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo isključivo na područje Republike Hrvatske.

NAČINI DOSTAVE

Vibraonica.hr internet trgovina pakete dostavlja na sljedeće načine:

  1. Dostava na adresu putem Overseas dostavne službe
  2. Preuzimanje paketa u Overseas Express shopu
  3. Preuzimanje paketa u poslovnicama Hrvatske Pošte – poste restante.

CIJENE DOSTAVE

  • Overseas Express – radni dan, za narudžbe do 299,00 kn: 19,00 kn
  • Overseas Express – radni dan, za narudžbe iznad 299,00 kn: BESPLATNO
  • Overseas Express – subota, za narudžbe do 299,00 kn: 39,00 kn
  • Overseas Express – subota, za narudžbe iznad 299,00 kn: 19,00 kn
  • HP – preuzimanje u pošti, za narudžbe do 299,00 kn: 19,00 kn
  • HP – preuzimanje u pošti, za narudžbe iznad 299,00 kn: BESPLATNO

VRIJEME DOSTAVE I ROKOVI ISPORUKE

1. Ekspresna dostava na adresu – Overseas Express dostavna služba:

Overseas Express pakete isporučuje radnim danom od 08-17h (Zagreb do 20h), subotom od 08-12h.

Ukupni raspored dostave možete vidjeti na ovim LINKOVIMA: Overseas raspored vožnje i Overseas raspored vožnje po otocima.

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 15 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. U tom slučaju isporuku možete očekivati idućeg radnog dana.

Narudžbe nakon 15 sati radnim danom (osim petkom) predajemo dostavnoj službi sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 15 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje. Na vašu adresu stići će u utorak.

Iznimka su narudžbe s odabirom načina dostave Overseas Express – subota. Vodite računa da ovu opciju odaberete najkasnije do 15h zadnjeg radnog dana u tjednu. Opcija dostave subotom moguća je isključivo u mjesta navedena na LINKU Overseas raspored vožnje subotom.

Na e-mail adresu koju ste koristili prilikom narudžbe, nakon slanja paketa Overseas će poslati e-mail obavijest u čijem je sadržaju naveden broj pošiljke i link na Track & Trace sustav putem kojeg možete pratiti tijek isporuke paketa.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnicu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavnice od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Dakle, prije potpisivanja dostavnice, provjerite jesu li na paketu vidljiva kakva oštećenja nastala prilikom transporta. Ako jesu – nemojte preuzeti pošiljku i obavezno nas odmah kontaktirajte!

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

 

2. Ekspresna dostava u Overseas Express Shop:

Pakete osim na kućnu adresu možete primiti i u jednom od 160 Overseas Express Shopova diljem Hrvatske.

Overseas Express shopovi (OEX Shopovi) se nalaze se u Auro Domus poslovnicama, trgovinama za otkup zlata i srebra, gdje možete bezbrižno preuzeti vašu pošiljku u radnom vremenu poslovnice. Lokacije poslovnica i njihovo radno vrijeme možete provjeriti na LOKATORU.

Ako želite da Vam paket pošaljemo u određeni Overseas Express shop, molimo vas da nam u napomeni navedete broj Overseas Express shop-a koji možete naći u gore navedenom lokatoru u obliku: “AURO DOMUS AD111”

Koristeći uslugu Track & Trace možete preusmjeriti paket na Overseas Express shop, čak i ako vam je paket poslan na kućnu adresu.

Jednostavno unesite broj pošiljke u Track & Trace, odaberite najbliži Overseas Express shop i paket preuzmite u radnom vremenu poslovnice, kad god vam to odgovara.

Kad Overseas Express Shop zaprimi vaš paket, na broj telefona naveden u narudžbi primit ćete SMS poruku s adresom Overseas Express Shopa na kojem može preuzeti paket.

Prilikom preuzimanja paketa, potrebno je predočiti osobnu iskaznicu.

Za podizanje paketa u Overseas Shopovima vikendom, potrebno je narudžbe poslati najkasnije do četvrtka do 15h.

Više o usluzi podizanja paketa u Overseas Shopovima možete pročitati OVDJE.

 

3. Preuzimanje paketa u poslovnicama Hrvatske Pošte – poste restante:

Ako ne želite da paket stigne na vašu adresu ili niste sigurni kada ćete biti u mogućnosti preuzeti pošiljku, nudimo vam mogućnost isporuke paketa u glavni poštanski ured u vašem mjestu (npr. Za Zagreb je to ured u Branimirovoj ulici 4). Kako biste saznali koja je glavna pošta u vašem mjestu, kontaktirajte kontaktni centar Hrvatske pošte na broj telefona 072 303 304.

Za ovu vrstu dostave odaberite opciju „Preuzimanje u Poštanskom uredu“. Pod adresu upišite jednostavno: „preuzimanje u pošti“ ili „poste restante“.

Paket u poslovnicu HP-a stiže unutar 3 radna dana od dana narudžbe i tamo će vas čekati 5 radnih dana. Na vašu adresu neće stići nikakva obavijest, već sami morate voditi brigu da pošiljku podignete unutar navedenog roka.

Prilikom preuzimanja paketa potrebno je predočiti osobnu iskaznicu.

Kod plaćanja gotovinom prilikom preuzimanja, Hrvatska pošta dodatno naplaćuje naknadu u visini 1,83% (odn. min. 5,00 kn) od otkupnog iznosa kao naknadu za uslugu platnog prometa.