Vibraonica™ Sex Shop

Igranje uloga u seksu

U spavaćoj sobi nema granica, i sve što uzbuđuje i zabavlja oba partnera je dozvoljeno. Jedan od najjednostavnijih načina zabave je upravo – igranje uloga u seksu. Na par trenutaka postajemo netko drugi, drugačiji, slobodniji… možda i više seksi – to je jedan od razloga zašto toliko uživamo u maškarama i kostimiranim zabavama. Psiholozi preporučuju igranje uloga kao jedan vrlo zdravi način ventilacije i oslobađanja od dnevnih stresova. Igranje uloga ne košta ništa (ili gotovo ništa) a može vam pomoći da se oslobodite, zabavite… uzbudite… i na par trenutaka zaboravite rutinu svakodnevice.

Za početak, pripremite par prikladnih komada odjeće i/ili nakita iz svog ormara, par osnovnih rekvizita koje sigurno imate kod kuće (ravnalo, kuhača, kutija s alatom i slično) ili jednostavno naručite neki od velikog broja seksi kostima koji postoje na tržištu. Zapamtite, ništa ne mora biti (ni izgledati) savršeno – važno je samo da uključite maštu i da se dobro zabavite!

Ovdje vam nudimo samo par ideja, osnovnih i najčešćih fantazija kojima možete započeti svoje “igrice”. Kad pročitate ovaj tekst, možda vam padne na pamet i još neka bolja ideja.

Za početak, pripremite rekvizite i par početnih rečenica teksta (npr. “Profesore, bila sam jako zločesta, nisam napisala zadaću!)” i krenite – sve će ostalo, vjerujte, doći samo!

Profesor/učenik

Ovdje su moguća dva-tri scenarija, ovisno o tome tko će od vas preuzeti “dominantnu” ulogu.

Scenarij 1: Stroga profesorica kažnjava zločestog učenika koji se uporno odbija pristojno ponašati. Možete ga, na primjer, natjerati da prepiše par puta rečenice (prostog sadržaja, naravno!) koje će vam poslije pročitati naglas. Postoji i velika mogućnost da će zločesti učenik za kaznu dobiti ravnalom po guzi – muškarci, budite muško, istrpite to – svidjet će vam se, vjerujte 😉

Scenarij 2: Zločesta učenica koja dolazi na nastavu oskudno obučena, pa je poslana ravnatelju da je “dovede u red”. Ravnatelj nema drugog izbora nego da je prebaci preko koljena, i pljeskanjem po guzi nauči disciplini.

Scenarij 3: Iskusni profesor (ili profesorica) daje poduku sramežljivoj, nevinoj učenici (ili nevinom učeniku!). Poduka, naravno, uključuje anatomiju… a to se najbolje pamti na vlastitom primjeru, na vlastitom tijelu 🙂

Doktor (ili medicinska sestra) i pacijent

Iako ovo zvuči kao kliše, nema veze – klišei nisu ništa loše! U svakom slučaju, započnite pregled ozbiljno i profesionalno… a zatim krenite provjeravati, vrlo sporo i detaljno, sve detaljnije, i sva “intimna” područja… Možete sami razraditi i podvarijante ove igre, i prijeći na mjerenje temperature, ginekološki (ili urološki) pregled, pranje spužvom nemoćnog pacijenta, stavljanje čepića ili slično.

Pustite mašti na volju, to je – vrlo jednostavno – ključ dobrog igranja uloga.

Prostitutka i klijent

Imati odnos sa prostitutkom koja će ispuniti sve njegove seksualne želje jedna je od najčešćih muških seksualnih fantazija. Zašto se onda ne biste oboje dobro zabavili? Dame, dopustite muškarcu da “dogovori sastanak” sa vama te se u točno vrijeme pojavite na vratima (spavaće sobe ili unajmljene hotelske sobe) u baloneru ispod kojeg imate samo fino rublje, ponašajući se kao da se prvi puta vidite – i pružite mu sve “usluge” koje traži. Ne biste vjerovale kako ova igra pomaže da se osjetite seksi, poželjno i zločesto.

Podvarijanta ove igre: muška prostitutka, žigolo, dolazi na vrata klijentici… i ispunjava sve njezine seksualne želje 🙂

Sobarica/Batler

Još jedan kliše, ali vrlo efikasan, vjerujte 🙂

Scenarij Sobarica: Dame, ako nemate pravu uniformu sobarice, obucite uski topić, najkraću minicu i najviše štikle, uzmite perušku ili krpicu za prašinu… i krenite u akciju! Posebnu pažnju posvetite prašini na podu, kao i na najvišoj polici… a zatim možete prijeći i na “otprašivanje” svog muškarca 🙂

Scenarij Batler: Muškarci, obavezan rekvizit je kravata ili leptir-mašna, manžete po mogućnosti… a ništa drugo od odjeće nije obavezno :). Servirajte joj večeru ili poslužite kavu, ponudite šlag i čokoladu (serviranu na strateškim mjestima na vašem tijelu, na primjer!) i pobrinite se da vašoj dami bude ugodno na svaki mogući način!

Majstor i kućanica

Ovo je možda jedna od najjednostavnijih igara, ali pali! Žene su najčešće slabe na muškarce koji su spretni s rukama… Zato, dečki, oboružajte se sa nešto alata i povedite dragu do perilice… Nakon što svojim spretnim rukama “popravite” perilicu, morat ćete je isprobati… uključite centrifugu i probajte kako to ide uz vibracije!

Provalnik i policajka

Nesretni provalnik (sa maskom i vrećom za plijen) upada u stan ni manje ni više nego – policajke, koja ga naravno ulovi, lisicama priveže za stolicu ili krevet te mu zaveže oči prije nego započne ispitivanje… u kojem mu se prijeti što će mu sve, jadnom i nemoćnom tako zavezanom, napraviti, i u kojem ga može škakljati, dirati i provocirati do mile volje a sve kako bi on otkrio… svoje suradnike, ili mjesto gdje skriva plijen, na primjer 🙂

P.S. Muškarci jako vole žene u uniformi 😉

Ako vi imate neki omiljeni scenarij kojeg ovdje nismo spomenuli, slobodno ga podijelite s nama!

Photo via Bigstock

[block id=”blog-post-dodatni”]

Tags:
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.